اسماعیل دوستی

دوستی گفت: شورای پنجم در ماه های گذشته فرصت سوزی زیادی داشته و هم اکنون نیز این موضوع مشاهده می شود.

به گزارش مشرق، اسماعیل دوستی عضو شورای پیشین شهر تهران با اشاره به انتخاب آقای دکتر قالیباف در دوره چهارم یادآور شد: انتخاب آقای دکتر قالیباف در شورای چهارم در کمتر از چند دقیقه برای بار دوم بدون هیچ تعللی صورت گرفت؛ با آنکه در یک رای گیری آقایان هاشمی و قالیباف به رای های یکسان 15 نفری  دست یافته بودند و بنده براساس تذکر آیین نامه ای خواستار انتخاب سرپرست شهرداری شدم اما با اعتراض آقای دکتر مسجد جامعی یک بار دیگر در همان لحظه رای گیری صورت گرفت و آقای دکتر قالیباف به عنوان شهردار راهی شهرداری تهران شد.

وی درباره تعامل و یکپارچگی حرفه ای شورای پیشین خاطر نشان شد: در آخرین دوره کاری مدیریت آقای دکتر قالیباف اعضای شورای شهر یکپارچه و منسجم تنها به مسائل شهر و شهرداری توجه داشتند نه شخص آقای قالیباف، در نتیجه در یک تعامل تعریف شده حرفه ای توانستیم به لطف خدا کارنامه خوبی را در پایان دوره چهارم به مردم ارائه دهیم.

دوستی با خاطر نشان شدن زیان های ناشی از فرصت سوزی در عدم انتخاب شهردار تهران خاطر نشان شد: متاسفانه به نظر می رسد شورای پنجم در ماه های گذشته فرصت سوزی زیادی داشته و هم اکنون نیز این موضوع مشاهده می شود. حال این سوال مطرح می شود دلایل به تعویق انداختن انتخاب شهردار و زمان بندی هایی که ازسوی شورا مطرح می شود چیست؟ آیا سازمان ها و شهرداری های مناطق بلاتکلیف و منتظر انتخاب شهردار نیستند؟ لذا تهران در حالت بلاتکلیفی به سر می برد. به نظر بنده فرصت سوزی و ادامه بلاتکلیفی شهر تهران در عدم انتخاب شهردار بسیار زیان آور است از این رو انتظار می رود حداکثر ظرف یک هفته شهردار تهران انتخاب و راهی خیابان بهشت شود.

بیشتر بخوانید:

فاصله‌گیری شورای شهر از اهداف

نجفی ۳ بر صفر، اصلاحات را بازنده کرد

این عضو پیشین شورای اسلامی شهر تهران در ادامه با تاکید بر پرهیز از رفتارهای سیاسی و جناحی اظهار داشت: تعیین شهردار در اسرع وقت منجر به کاهش ضرر و زیان به منافع شهر و شهروندان می شود. مسلما آنچه باید مورد توجه نمایندگان شورای پنجم اسلامی شهر تهران قرار بگیرد دوری از حزبی عمل کردن است, انتخاب شهردار در یک فضای صمیمی به دوراز مسائل سیاسی و حزبی منجر به روی کار آمدن مدیری کارآمد، عملیاتی و مجری توانمندی می شود که علاوه بر شناخت کافی از شهر وشهرداری با مسائل فرهنگی شهر آشنا بوده و قادربه اداره شهر تهران باشد. یقینا توجه به چنین ویژگی ها وشاخصه هایی در انتخاب مدیریت شهر تهران منجر به خروج شهراز  بلاتکلیفی خواهد شد.

وی ویژگی های شهردار آتی شهر تهران را اینگونه عنوان نمود: خوشبختانه از میان اعضای داوطلب برای اداره شهر تهران افراد توانمندی که سابقه استانداری, معاونت وزیر یا وزارت داشته اند دیده می شود اما آنچه لازمه اداره کلانشهری چون تهران است برخورداری از انگیزه بالا برای ارائه خدمات، عاشق کار بودن و عشق ورزیدن به خدمت به مردم و دوری از حاشیه های سیاسی است. بی شک مدیر سیاسی محض قادر به اداره شهر تهران نیست. از سوی دیگر انتخاب نیروها و معاونین و شهرداران باید توسط شخص شهردار صورت بگیرد، این موضوع به منزله آن نیست که احزاب نیروهای مورد نظر و تایید شده خود را به شهردار معرفی نکنند بلکه به این معناست که انتخاب نهایی نیروها و معاونین باید بر عهده و به انتخاب و دیدگاه خود شهردار صورت بگیرد همانگونه که نمایندگان درشورای چهارم جهت انتخاب معاونین فشاری به آقای دکتر قالیباف وارد نمی کردند.

دوستی درپایان با خاطر نشان کردن اینکه تهران قلب تپنده ایران اسلامی است افزود: استقلال عمل شهردار فاکتور مهمی در ارائه خدمات آتی و افزایش انگیزه وی در ارائه خدمات دهی به شهر است هر چند که متاسفانه شنیده می شود دراین دوره فشارهایی از طرف احزاب بر اعضای شورای شهر در معرفی و انتخاب شهردار وارد می شود. شهردار آتی شهر تهران باید اهل تعامل وهماهنگی با تمام ارکان نظام باشد چرا که پایتخت جمهموری اسلامی ایران  پیشانی مدیریتی کشور و ام القرای کشورهای اسلامی است از این رو توجه و اهتمام حداکثری به این قلب تپنده بسیار ضروری است. لذا پذیرش شهردار از سوی همه ارکان نظام بسیار ضروری و از مسائل اجتناب ناپذیر درموفقیت آتی وی به شمار می رود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس